Skip to main content
Kristijan Dujović - NIKE – Retail operations manager/EKIN- product manager

Kristijan Dujović - NIKE – Retail operations manager

Ime i prezime: Kristijan Dujović

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/kristijan11chivu/

Trenutno radno mesto: NIKE – Retail operations manager/EKIN- product manager

Kompanija: SPORT TIME (GENERAL DISTRIBUTOR OF NIKE)

Koji kurs ste završili?
Internet marketing i SEO optimizacija

Kakvo je Vaše znanje bilo pre početka kursa?
Moje znanje što se tiče internet marketinga i SEO optimizacije nije bilo ni na osnovnom nivou. Znao sam u suštini o čemu se zapravo radi, ali sama oblast mi je bila nepoznanica. Znao sam da je to perspektivno zanimanje i da mi završavanje takvog kursa može samo pomoći u karijeri.

Kako ocenjujete rad predavača?
Predavač zaslužuje svaku pohvalu. Ono što mi se najviše svidelo kod predavača je što pogađa srž i ne pokušava da ispriča više stvari istovremeno već jasno i koncizno jednu po jednu. Jednostavnim jezikom pogađa suštinu, a samim tim daje učeniku sigurnost. Tu jednostavnost preneo sam i na posao kojim se sada bavim. Stvari koje sam naučio na kursu od predavača pomogle su mi u mom sadašnjem poslu jer sam lakse komunicirao sa Marketing sektorom (npr. Izveštaj koji marketing tim dostavi ostalim sektorima u kome piše da prilikom budžetiranja za internet oglas morali su da izdvoje određenu sumu).

Kako ocenjujete praktičnu nastavu (obezbeđenu PRAKSU) nakon kursa?
Praktična nastava je bila savršena. Povezao sam ono sto volim sa onim sto je korisno za mene i rezultati su bili fenomenalni.

Kako ocenjujete rad u trenutnoj kompaniji i koliko Vam je pomogao rad na kursu i praksi i saveti predavača?
Na ovo pitanje odgovorio sam prilikom analize rada predavača.

Savet za buduće polaznike?
Ako su tvoje ambicije na visokom nivou intezivni kursevi 1 na 1 su prava stvar za tebe. Jednostavno, lako, i ono sto je najvažnije-efikasno. Iskustvo koje predavač poseduje podeliće sa tobom i bices daleko sigurniji u odnosu na prethodni period.

Kristijan Dujović