JavaScript programiranje

Trajanje:
6 meseci ili 12 meseci - uključujući domaće zadatke, završni projektni rad i praksu
Početak kursa:
odmah, u dogovoru sa kandidatom oko odgovarajućeg termina
Diploma:
eCampus Univerzitet
Cena:
cena zavisi od 6 mesečnog ili 12 mesečnog kursa, broja časova, da li se odstupa od programa ili se radi po programu, plaćanje može na rate
Prijava na kurs:
prijavi se ili informiši dodatno preko formulara ispod ili pozovi na 011 655 7502 ili
064 982 10 20 (može Viber i WhatsApp poruka/poziv) nakon toga mi ćemo te kontaktirati i zakazati sastanak i prezentaciju kursa u našim prostorijama.

PROGRAM

Predavači:
iskusni programeri, koji znanje prenose kroz praktičan rad i učenje. Klikni ovde i saznaj više o predavačima.
Sadržaj:
kurs će početi sa osnovima web dizajna koji je osnov za svaku web stranu - HTML i CSS koji su srž web designa. Nakon toga JavaScript, Ajax, jQuery, Angular, JSON i primena na konkretnim primerima. Slajderi, animacije samo su deo primera gde se koristi dinamički web dizajn predvođen JavaScriptom. Dizajn na mobilnim (manjim uređajima) je sledeća oblast koja se uči na programu JavaScript. Izrada projekta, testiranje i potom postavljanje na Web je sledeći korak. Kurs prate domaći zadaci i praktična primena.
Ocenjivanje:
ocenjuje se rad na domaćim zadacima i aktivnostima tokom predavanja i vežbi (ukupno 40 bodova), testovima (ukupno 20 bodova), i završni rad (ukupno 40 bodova). Prolazna ocena je od 60 do 100 bodova. Praksa se takođe ocenjuje do 100 bodova. Konačna ocena je zbir svih bodova i bodova na praksi podeljenih sa 2. Ocena se piše u diplomi, npr. 88/100.
Cilj:
jednostavno - dobijanje praktičnog znanja i spremnost za zapošljavanje. Mi vas nećemo pustiti da prođete kurs dok ne odradite domaće zadatke, samostalni projekat i praksu.
Za ovaj kurs obezbeđena je praksa.

PRIJAVI SE

Popuni formular i prijavi se ili informiši dodatno ili pozovi na 011 655 7502 ili
064 982 10 20 (može Viber i WhatsApp poruka/poziv) nakon toga mi ćemo te kontaktirati i zakazati sastanak i prezentaciju kursa u našim prostorijama.