Izrada Internet prodavnice

Trajanje:
6 meseci ili 12 meseci - uključujući domaće zadatke, završni projektni rad i praksu
Početak kursa:
odmah, u dogovoru sa kandidatom oko odgovarajućeg termina
Diploma:
eCampus Univerzitet
Cena:
cena zavisi od 6 mesečnog ili 12 mesečnog kursa, broja časova, da li se odstupa od programa ili se radi po programu, plaćanje može na rate
Prijava na kurs:
popuni formular i prijavi se ili informiši dodatno ili pozovi na 063 85 42 651 (može Viber i WhatsApp poruka/poziv) nakon toga mi ćemo te kontaktirati i zakazati prezentaciju kursa.

PROGRAM

Predavači:
iskusni programeri, koji znanje prenose kroz praktičan rad i učenje. Klikni ovde i saznaj više o predavačima.
Sadržaj:
kurs će početi sa osnovnim pojmovima web dizajna koji je osnov za svaku aplikaciju (HTML, CSS, RESPONSIVE). Sledeći korak je dinamički web dizajn - JavaScript (Ajax, jQuery). Potom će se naučiti primena na konkretnom template-u, temi, tj. Web izgledu sajta, aplikacije i sl..Nakon toga ulazi se u osnove PHP programiranja, sve primenjeno kroz laboratorijske vežbe. Objektno orjentisano programiranje u PHP-u je sledeći korak u učenju. Potom se uči rad sa bazama podataka (projektovanje i izrada baze i SQL upiti) i postavljanje sajta/aplikacije. Pokazaće se kako se PHP primenjuje na već gotova rešenja za izradu sajtova - WordPress. Za kraj, što je i cilj kursa, jeste primena na završni realni projekat, praćen dokumentacijom. Kurs prate domaći zadaci i praktična primena.
Ocenjivanje:
ocenjuje se rad na domaćim zadacima i aktivnostima tokom predavanja i vežbi (ukupno 40 bodova), testovima (ukupno 20 bodova), i završni rad (ukupno 40 bodova). Prolazna ocena je od 60 do 100 bodova. Praksa se takođe ocenjuje do 100 bodova. Konačna ocena je zbir svih bodova i bodova na praksi podeljenih sa 2. Ocena se piše u diplomi, npr. 88/100.
Cilj:
jednostavno - dobijanje praktičnog znanja i spremnost za zapošljavanje. Mi vas nećemo pustiti da prođete kurs dok ne odradite domaće zadatke, samostalni projekat i praksu.
Za ovaj kurs obezbeđena je praksa.

PRIJAVI SE

Popuni formular i prijavi se ili informiši dodatno ili pozovi na
063 85 42 651 (može Viber i WhatsApp poruka/poziv) nakon toga mi ćemo te kontaktirati i zakazati prezentaciju kursa.