Skip to main content

Dejan Jovanovski - .NET programer

Ime i prezime: Dejan Jovanovski

Facebook: https://www.facebook.com/dejan.jovanovski.7

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/dejan-jovanovski-net/

Trenutno radno mesto: Programer

Kompanija: Cycle.rs

Projekti: web template, web saj teretana, app kladionica

Koji kurs ste završili?
.Net programiranje

Kakvo je Vaše znanje bilo pre početka kursa?
Znanje koje sam imao pre početka kursa je bilo površno. Dosta sam bio zbunjen i konfuzan jer pre nego što sam krenuo na kurs izašao sam sa jedne akademije gde sam dobio previše informacija za kratko vreme. Nisam znao u kom pravcu da idem i sta mi je činiti, jer sve što sam naučio bilo je napamet bez smisla i razumevanja.

Kako ocenjujete rad predavača?
Ako pričam o programeru koji je meni držao predavanje mislim da su dobri predavači. Predavač koji je meni držao predavanje je to radio kao da je završio školu za predavača, a ne za programera. Lepo iskustvo, fenomenalno prenešeno znanje i jedan velika pohvala za predavača.

Kako ocenjujete praktičnu nastavu (obezbeđenu PRAKSU) nakon kursa?
Ocena čista 10+. Jedno veliko i lepo iskustvo koje mi je drago što sam prošao. Velike pohvale za organizatore i ljude koji su bili uz nas, koji su nesebično prenosili svoje znanje i iskustvo. Praksa je profesionalno urađena baš onako kako se radi u velikim firmama. Stekao sam nova znanja nove prijatelje sa kojima se i dalje družim. Sve u svemu velike pohvale i samo tako nastavite.

Kako ocenjujete rad u trenutnoj kompaniji i koliko Vam je pomogao rad na kursu i praksi i saveti predavača?
Rano je govoriti o mom radu u trenutnoj kompaniji jer sam skoro došao, ali mislim da se dobro snalazim i da sam se uklopio. Dosta mi je pomoglo to što sam bio na kursu i na samoj praksi jer sam stekao potrebno predznanje i praksu kako se radi u u jednoj IT kompaniji. Same reči glavnog čoveka prakse mi odzvanjaju u glavi da budem uporan, slušam, budem ono što jesam i da će sve leći samo od sebe. Mnogo dobrih saveta sam dobio na samoj praksi koje sada primenjujem u firmi u kojoj trenutno radim.

Savet za buduće polaznike?
Moj savet je da slušaju i upiju kao sunđer sve što im se kaže na predavanjima i na praksi. Da budu redovni, da završavaju sprintove i taskove na vreme, duže da ostaju ako je to potrebno. Sve što im nije jasno da slobodno i po par puta pitaju, da budu spremni da uče i druge stvari-nove stvari.

Dejan Jovanovski